Kantvikin satama,
Vene käännetään ylösalaisin pesua, hiontaa ja lakkausta varten. Työhön tarvitaan tarvitaan n. 8 henkilöä

Ilmoittautumiset

7
Erkki E Riitta K [2] Eeva N Kari K Anders W Tomppa U Pekka P
2
Susanna S Harri P
31
Aija A Kalle G Pekka K Marko H Juha O Marcus D Arto E Hemming E Taina K Aila K Saija S Tomas E Jarmo K Rainer K Lea K Roger D Minna M Petra N Jari L Maria V Kirsi H Simo Saara H Pekka S Pertti I Rene F Karoliina R Satu L Eero Perttu V Rolf W

Kommentoi...

Pekka

Hei! Oletteko katsoneet sääennusteita? Sisäpuolen valttaukseen tarvitaan +10; lakkaukseen +15 lämpötila. Sääennusteen mukaan +15 lämpötilaan ei päästä Vappuviikollakaan. Onko tarkoitus säilyttää venettä kumollaan siihen saakka, kunnes lämpötila nousee lakkaukseen tarvittavaan +15?
Toinen ajateltavissa oleva vaihtoehtoinen suunnitelma voisi olla:
Aloitetaan soutuharhoitukset tiistaina 7.5. Jos lämpötila nousee sopivasti, käännetään vene torstaina 9.5. harjoitusten jälkeen ja viikonlopun aikana hoidetaan hionta ja lakkaus. Tiistaina 14.5. käännetään vene ja lähdetään soutamaan Sisäpuolen valttauksen voi hoitaa, kun vene on normaalisti telojen päällä!

Tom

Tämän(kin) operaation voi tehdä monella tavalla. Myt päädyttiin siihen, että vene käännetään 25.4 ja samalla tarkastetaan sen ja telakan kunto. Kevyen hionnan voi veneelle tehdä koleammallakin kelillä kunhan se peitetään kevyellä pressulla (ostan) työvaiheiden välillä. Lakkaus ja valttaus tehdään sitten säiden salliessa.

Pekka

Ja siten saadaan siirrettyä soutuharjoitusten aloittaminen hamaan tulevaisuuteen; pahimmassa tapauksessa toukokuun lopulle! Kyse on kuitenkin soutuseuran toiminnasta, ja toiminnan tarkoituksena on päästä soutamaan! Nyt sitä väkisin siirretään hamaan tulevaisuuteen!

Pekka

Palaan vielä tähän asiaan. Viime syksynä, kun venettä vietiin talvisäilöön, oli puhetta siitä, että soutukausi pyritään aloittamaan toukokuun alussa. Pitkäaikainen sääennuste näyttää siltä, että lakkauskseen sopivaa lämpötilaa pitää odottaa melko pitkään. Varmaa on eettei toukokuun alussa päästä soutamaan. Veneen hionta, peittöminen ja sen purkaminen ei edistä soutukauden aloittamista yhtään. Mielestäni kyse on nimenomaan soutajia (minähän olen vain perämies) koskevasta asiasta, eli soutukauden aloittamisesta! Minun mielestä jokaisen soutajan tulisi ilmoittaa miellipiteensä siitä milloin haluaa aloittaa soutukauden. Haluatko aloittaa soutukauden esim. 7.5., vai hamassa tulevaisuudessa?

Eeva

7.5. Sopii

Karoliina

7.5. 👍

Marko

Soutamaan 7.5 - tai niin pian kuin saadaan riittävästi soutajia rantaan. Veneen keväthuoltoa säiden salliessa. Veneen kääntö pohjakunnostusta varten viimeistään eka soutujen jälkeen?

Tom

Tulkitsinko oikein, että veneen kunnostus siirtyy hamaan tulevaisuuteen?
Hallituksen kokouksessa päätettiin, että veneen kääntö tehdään 25.4 ja siitä eteenpäin tehdään veneen kunnostus. Päätettiin myös että tästä asiasta tehdään kutsu nimenhuutoon. Jos joku haluaa päättää jotain muuta niin siitä vaan mutta se vaatii sitten jotain toimia.
Tomppa.

Eeva

Minulle sopii mikä vain. Turvallisuus edellä.

Pekka

Torstaina 25.4. on luvassa +4 ja vesisadetta. Veneelle ei voi tehdä mitään kunnostustoimia. Vapun tienoilla saattaa olla jopa +10, mutta sen jälkeen taas luvassa viileämpää. Veneen lakkaus siirtyyy joka tapauksessa hamaan tulevaisuuteen. Telakan voi kunnostaa vaikka lämpötila on alle +10. Minun ehdotus ei siirrä veneen lakkausta yhtään pidemmälle, kuin mitä se muutoinkin siirtyisi! MUTTA, sen mukaan päästäisiin jo 7.5. aloittamaan soutuharjoitukset.

Marko

Joka tapauksessa kannattaa jumpata ja liikkua säännöllisesti niin kauan kuin talvisemmat olosuhteet jatkuvat.
Sulkavan soutuihin n 2,5 kk aikaa valmistautua.

Erkki

Hei, ehdotan, että pysymme alkuperäisessä suunnitelmassa. Käännetään vene huoltoa varten pukkien päälle. Odotellaan kemään tuloa ja huolletaan rikkinäinen talas kuntoon. Mitä nopeammin saamme nuo tehtyä, niin soutukausi voi alkaa. Jumpataan vielä ja käydään lenkillä, kyllä se kevät on tulossa! Otan torstaina painepesurin mukaan. Väkeä veneen kääntämiseen tarvitaan minimissään 6, mieluiten 8 henkilöä. Tomppa, oletko kerinnyt hankkia ne pukit?

Pekka

Muistakaa nyt iltarukouksissanne pyytää Ilmojan Haltijaa lähettämään meille lämmintä säätä;. ja varsinkin Kantvikiin

Anders ilmoittautui in

Saan Denniksen mukaan kääntöprojektiin, jatketaan sitten matkaa mökille

Pekka

Voin olla kymmeneen saakka, en pidempään, jos minusta on apua.

Tom

Joo - suurin tarve siinä alussa kun käännetään vene.

Kommentoi tapahtumaa: Kirjaudu jäsensivuille tai liity joukkueeseen.

Avoin ilmoittautuminen vieraileville pelaajille

Tilastot

Soutaja 5 2
Perämies 2 0
Valmentaja 0 0
Joukkueen ulkopuoliset 0
Yhteensä In 7 Out 2

Näytä kaikki tapahtumat